Menut syksy – talvi 2019-2020

 

Käykää pöytään, olkaa hyvä!

 

Loppuvuoden ja talven juhliin olemme suunnitelleet menut kauden parhaita raaka-aineita jälleen hyödyntäen.

Makujen kirjo on laaja, joten tervetuloa nauttimaan laadukkaiden tarjoiluiden äärelle.

Jollet oheisista löydä tarpeita juhliisi, otathan yhteyttä niin jatketaan suunnitteluita kanssanne.

 

 

Menu I (buffet) – 35,50 €/hlö

 

Yrttigraavattua lohta ja jaloviina-sinappikastiketta (L G)

Lasimestarin hiilisilakkaa (M G)

Rapusilliä (L G)

Tilliperunoita (L G)

 

Leipäjuustoa ja paahdettuja pähkinöitä (VL G)

Talonpojan munakasta (L G)

Kauden vihersalaattia ja sahramikastiketta (L G)

 

Kantarelleilla täytettyä possua ja katajanmarjakastiketta (L G)

Joululaatikoita (L G)

Jouluinen leipäkori ja aitoa voita

 

Piparkakkumoussea ja kirsikkahilloketta (L)

  • luomukahvia ja jouluteetä

 

 

Menu II (buffet) – 39,00 €/hlö

 

Savusiikamoussea ja talon mallasleipää (L)

Sitruunamarinoitua nieriää (M G)

Sillitartaria ja kananmunaa (L G)

 

Jouluista versosalaattia ja porkkanavinegrettiä (L G)

Uunipunajuurta ja rosmariinikreemiä, luomujuureslastuja (L G)

Paahdettua vuohenjuustoa ja mantelia (VL G)

 

Jouluinen leipäkori ja aitoa voita

 

Poronpaistia ja pororyynimakkaraa, omena-purjopaistosta (L)

  • kermaista juurespyttipannua

(kasvisvaihtoehto – herkkutattiravioleja, tatti-espressolientä ja omena-purjopaistosta)

 

Suklaamarkiisia ja kuningatarmarjoja, Aurajuustojäätelöä (L G)

  • luomukahvia ja jouluteetä

 

 

Menu III (pöytiintarjoiltuna) – 48,00 €/hlö

 

Lohipastramia ja sitruunasmetanaa, uunitomaattia (L G)

***

Rosollishotti (L G)

***

Hirvenfileetä Kangasniemeltä ja fenkoli-vaniljarisottoa (L G)

  • savustettua juuriselleriä ja tummaa pippurikastiketta

***

Karpaloa ja karamellia, valkosuklaata (VL G)

 

 

Juhlamenujen minimiveloitus 15 henkilön mukaan. Allergiat huomioimme ilman erillistä korvausta ennakkotilauksestanne.

Pyydä tarjous tilaisuuteesi.