Perhejuhlat

Keskity ainoastaan juhlaan ja vieraisiisi.

Järjestämme vuosikymmenten kokemuksella erilaisia perhejuhlia niin ilon kuin surun hetkellä. Palvelukokonaisuutemme sisältää kaikki suunnittelusta, tilajärjestelyistä aina tarjoiluun ja loppusiivoukseen saakka. Hankimme halutessanne kukat ja muut koristeet juhlaanne ja koristelemme. Näin ollen voitte keskittyä tärkeimpään, eli itse juhlaan ja vieraisiinne.

Viihtyisät juhlatilat

Meillä on juhlakäytössä kaksi yhtenäistä tilaa n. 25 hengelle. Toiseen juhlatilaan voidaan liittää kaksi välittömässä läheisyydessä olevaa pienempää tilaa, jolloin henkilömäärä voi olla n. 35 henkilöä. Juhlatiloissa on omat wc-tilat ja oma sisäänkäynti, jolloin rauha muulta toiminnalta säilyy.

Juhlatilat ovat varsin tunnelmalliset jo valmiiksi, mutta tilat voidaan myös koristella kukilla ja muilla somisteilla. Lainaamme tarvittaessa käyttöönne maljakoita, kynttilänjalkoja ja tuikkukuppeja.

Juhlatarjoilut saman katon alta

Juhlan tarjoilut voivat koostua talossa leivotuista suolaisista ja makeista leivonnaisista kahvin kanssa tai tarjolla voi olla lämmin ruoka alku- ja jälkiruokineen. Joitakin ajankohtaisia juhlamenuja löytyy tästä samasta Catering -alasvetolaatikosta. Ympäri vuoden tarjolla olevia kahvi- ja ruokamenuvaihtoehtojamme saat pyytämällä tarjouksen. Talossa on A-oikeudet, joten jos juhlan luonne vaatii esimerkiksi maljannostoa, onnistuu se mainiosti.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä teille ikimuistoinen juhlapäivä.