Syksyn – joulunajan 2018 juhlamenut

Käykää pöytään, olkaa hyvä!

Kuluvan syksyn ja joulunajan juhliin olemme suunnitelleet menut kauden parhaita raaka-aineita jälleen hyödyntäen. Tänä vuonna olemme halunneet myös nostaa vuosittaisen yhteistyömme metsästäjien kanssa esille ja kaikkien saataville.

Jollei oheisista löydy tarpeita juhliisi, otathan yhteyttä niin jatketaan suunnitteluita kanssanne.

”KOTIMAASTA”

Menu 39,00 €/hlö

(buffet)

 

Savuahventerriiniä ja siemennäkkäriä (L G)

Katajaloimutettua lohta ja kantarellismetanaa (L G)

Maalais-maksapateeta ja karpalo-mesiangervohilloketta (L G)

Punajuurta ja ohraa, tillijogurttia (L)

Paahdettua rosamundaa ja pekonihilloa (L)

Raikasta tuoreyrtti-vihersalaattia ja rakuuna-sinapinsiemenkastiketta (M G)

Siemenleipää ja vaahdotettua voita (L)

 

Hirvikäristystä ja rosmariini-perunapyreetä (L G)

– palsternakka-purjopaistosta (L G)

 

Oman leipurin puolukka-kinuskikakkua (L G)

– luomukahvia ja haudutettua herukkateetä

”EUROOPASTA”

Menu 45,00 €/hlö

(buffet)

 

Kuminapaahdettua lohta ja mallasleipää (M G)

Appelsiinikalkkunaa ja parmesanmajoneesia (L G)

Savustettua häränniskaa ja punasipuli-viinimarjahilloketta (M G)

Uunikuivattuatomaattia, fetaa ja tuoretta basilikaa (VL G)

Talon tsatsikia (L G)

Salaatinlehtimix ja passionvinegrettiä (M G)

Rosmariinifocacciaa ja sitruunatuorejuustoa (L)

 

Rapumoussella täytettyä järvikuhaa (L G)
– rieslingkastiketta ja lehtikaali-kasvispaistosta

 

Lämmintä hasselpähkinäkakkua ja valkosuklaakastiketta (VL G)
– luomukahvia ja haudutettua vihreää teetä

”VILLIRIISTAMENU 2018”

Menu 69 € /hlö

(pöytiintarjoiltuna)

 

Järvisiikatartaria ja ”mummonkurkkua” (L G)
– sinapinsiemenkastiketta

 

Peuraa ja piparjuurta (L G)

 

Herkkutatti Cappuccino ja parmesania (L G)

 

Miedosti savustettua villihanhea ja
taikinoitua omenaa (L)
– tummaa herukkakastiketta sekä katajakreemiä, brysselinkaalia

 

Ahontuvan sitruunahunajapannacottaa (L)
– vadelmaa ja suklaata

JOULUISEMPI MENU I – buffet    

32,00 €/hlö

 

Savulohimoussea ja ruislastuja (L)

Lasimestarin fileoitua silakkaa (M G)

 

Appelsiinikalkkunaa ja paahdettua mantelia (M G)

Kolatun valkohomejuustoa ja omena – inkiväärihilloa (VL G)

 

Maalaisperunasalaattia ja paahdettua pekonia (M G)

Metsäsieniterriiniä (L G)

 

Raikasta yrtti-vihersalaattia ja sinapinsiemenkastiketta (M G)

 

Lämmin leipäkori ja vaahdotettua voita (L)

 

Rosmariiniporsasta ja joulumakkaraa, kuminasinappia (L G)
– uunipaahdettua punajuurta

 

Taateli – omenakakkua ja vaniljavaahtoa (L)

JOULUISEMPI MENU II – buffet    

42,00 €/hlö

 

Lohipastramia ja sahramimajoneesia (M G)

Sillitartaria ja ruista (L)

 

Talon riistapateeta ja karpalo-chilihilloketta (L G)

Paistettua juustokakkua ja marinoituja luumutomaatteja (L G)

 

Munakasrullaa Walldorf (L G)

Marokkolaista kukkakaali-couscousia (M)

 

Lehtisalaattimix ja granaattiomenavinegrettiä, viikunaa (M G)

 

Lämmin leipäkori ja vaahdotettua voita (L)

 

Loimulohta ja rapu-fenkolisalaattia (L G)
– rieslingkastiketta

 

Kirsikka-tähtianis Tiramisu (L)

JOULUISEMPI MENU III – pöytiintarjoiltuna    

48,00 €/hlö

 

Basilikamarinoitua lohta, paahdettua vuohenjuustoa ja mallasleipää (VL)

 

Rosollishotti (L G)

 

Miedosti savustettua härkää ja tummaa pippurikastiketta, herkkutattirisottoa (L G)

 

Talon suklaakakkua ja limefraichea, tuoreita vadelmia (L G)

Lapset 4 – 12 v. ruokailevat puoleen hintaan, nuoremmat veloituksetta. Juhlamenujen minimiveloitus 10 henkilön mukaan. Allergiat huomioimme ilman erillistä korvausta ennakkotilauksestanne. Menun hintaan sisältyy 3 tuntia tilavuokraa, tuosta eteenpäin tilavuokra 30,00 €/h.
Tilaisuudet +30 hlöä, pyydä tarjous.