Juhlat

Juhlapalvelumme

Keväästä 2011 alkaen Naissaari Catering Oy on tarjonnut juhlapalveluita Vaajakosken Naissaaressa niin kahvi- ja juhlahuoneella kuin Wanhassa Woimalassakin. Vuosikymmenien saatossa saamamme kokemuksen pohjalta voimme tarjota monipuolisia ja tasokkaita ravintola- sekä kahvilapalveluita asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, häät tai vaikka muistotilaisuus niin ota rohkeasti yhteyttä. Järjestämme tilaisuutenne tarjoilut haluamallanne tavalla, joko ”täysihoidolla” tai vaikka yksittäisten ruokien/leivonnaisten muodossa kahvilalta noudettuna.

 

Kahvi- ja juhlahuoneella voit järjestää juhlasi kokoluokassa 10 – 60 hlöä. Katso lisää vaikka ”perhejuhlat”-osiosta.

Palvelut myös valitsemiisi tiloihin

Palvelumme ovat saatavilla Jyväskylän kaupungin alueella myös asiakkaidemme koteihin, seurakuntatiloihin (muistotilaisuudet, ristiäiset) ja muihin tiloihin (juhlapaikat, työpaikat).

Voitte joko itse noutaa tilaamanne tuotteet toimipisteestämme tai voimme huolehtia koko palvelukokonaisuudesta puolestanne aina tilajärjestelyistä siivoukseen saakka. Kaikki palvelun osat (tuotteet + astiat, toimitus, palveluhenkilökunta, pöytäliinat) on hinnoiteltu erikseen, jotta maksat vain siitä mitä tarvitset. Käytössämme on hillitty valkea yhtenäinen astiasto, mikäli tarvitset myös astioita. Voit myös vuokrata pelkät astiat.

Löydät ajankohtaiset juhlamenumme tästä samasta Catering -valikosta. Lisää kahvi- ja ruokamenuvaihtoehtoja saat pyytämällä tarjouksen tilaisuuteesi. Toimitamme palveluitamme ulos minimissään 20 hengelle.

Tasokasta ja osaavaa catering- ja pitopalvelua!

Tarvetta isommalle juhlatilalle ? –

järjestä kesäjuhlat upeassa Wanhassa Woimalassa

Jyväskylän Vaajakoskella, Päijänteen ja Leppäveden välissä sijaitsee upea v. 1920 rakennettu vesivoimalaitos, joka oli käytössä vuoteen 1940 saakka. Kaksikerroksinen voimalarakennus on toiminut viimeiset vuodet kulttuuri-, taide- ja tapahtumatilana. Wanhassa Woimalassa voi käydä kesäisin tutustumassa taidenäyttelyihin tai talossa järjestettäviin yleisötapahtumiin. Woimalassa voi kesäaikaan juhlat järjestää aina 100 hengelle saakka.

Tiloja vuokrataan myös häihin sekä muihin yksityisiin tilaisuuksiin. Woimala sijaitsee kahvilan läheisyydessä, pienen kävelymatkan päässä.