Perhejuhlat

Keskity ainoastaan juhlaan ja vieraisiisi.

Järjestämme vuosien kokemuksella erilaisia perhejuhlia niin ilon kuin surun hetkellä. Palvelukokonaisuutemme sisältää kaikki suunnittelusta, tilajärjestelyistä aina tarjoiluun ja loppusiivoukseen saakka. Hankimme halutessanne kukat ja muut koristeet juhlaanne ja koristelemme. Näin ollen voitte keskittyä vain juhlaan ja vieraisiinne.

Viihtyisä juhlatila

Meillä on juhlakäytössä yhtenäinen tila 26 hengelle. Tilaan voidaan liittää kaksi välittömässä läheisyydessä olevaa pienempää tilaa, jolloin henkilömäärä voi olla n. 35 henkilöä. Juhlatilassa on omat wc-tilat ja oma sisäänkäynti, jolloin rauha kahvilan toiminnalta säilyy. Kahvilan sulkeuduttua klo 17.00 (1.6.-20.8. klo 21.00) koko talo on varattavissa juhlakäyttöön, jolloin tilaa on n. 55 hengelle. Juhlatila on maksuton ma-la klo 17 saakka. Iltaisin ja sunnuntaisin tilavuokra on 30,00€/ tunti.

Tilan voi myös koristella itsetilatuilla/ kerätyillä kukilla ja muilla somisteilla. Lainaamme käyttöönne maljakoita, kynttilänjalkoja ja tuikkukuppeja tarvittaessa.

Juhlatarjoilut saman katon alta

Juhlan tarjoilut voivat koostua talossa leivotuista suolaisista ja makeista leivonnaisista kahvin kanssa tai tarjolla voi olla lämmin ruoka alku- ja jälkiruokineen. Joitakin ajankohtaisia juhlamenuja löytyy tästä samasta Catering -alasvetolaatikosta. Ympäri vuoden tarjolla olevia kahvi- ja ruokamenuvaihtoehtojamme saat pyytämällä tarjouksen. Talossa on A-oikeudet, joten jos juhlan luonne vaatii esimerkiksi maljannostoa, onnistuu se mainiosti.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä teille ikimuistoinen juhlapäivä.