Juhlapalvelut

Juhlapalvelut

Keväästä 2011 alkaen Naissaari Catering Oy on tarjonnut juhlapalveluita Vaajakosken Naissaaressa niin kahvi- ja juhlahuoneella kuin Wanhassa Woimalassakin. Vuosien saatossa saamamme kokemuksen pohjalta voimme tarjota monipuolisia ja tasokkaita ravintola- sekä kahvilapalveluita asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, häät tai vaikka muistotilaisuus niin ota rohkeasti yhteyttä. Järjestämme tilaisuutenne tarjoilut haluamallanne tavalla, joko ”täysihoidolla” tai vaikka yksittäisten ruokien/leivonnaisten muodossa kahvilalta noudettuna.

Palvelut valitsemiisi tiloihin

Palvelumme ovat saatavilla Jyväskylän kaupungin alueella myös asiakkaidemme koteihin, seurakuntatiloihin (muistotilaisuudet, ristiäiset) ja muihin tiloihin (juhlapaikat, työpaikat).

Voitte joko itse noutaa tilaamanne tuotteet toimipisteestämme tai voimme huolehtia koko palvelukokonaisuudesta puolestanne aina tilajärjestelyistä siivoukseen saakka. Kaikki palvelun osat (tuotteet + astiat, toimitus, palveluhenkilökunta, pöytäliinat) on hinnoiteltu erikseen, jotta maksat vain siitä mitä tarvitset. Käytössämme on hillitty valkea yhtenäinen astiasto, mikäli tarvitset myös astioita. Voit myös vuokrata pelkät astiat.

Löydät ajankohtaiset juhlamenumme tästä samasta Catering -valikosta. Lisää kahvi- ja ruokamenuvaihtoehtoja saat pyytämällä tarjouksen tilaisuuteesi. Toimitamme palveluitamme minimissään 20 hengelle.

Tasokasta ja osaavaa Catering-palvelua!

Suosimme lähituottajia

Raaka-aineita pyrimme mahdollisuuksien mukaan hankkimaan alueen lähituottajilta kuitenkin omat laatukriteerit huomioiden. Tuotteita voit ostaa myös mukaan tai tilata etukäteen enemmän. Kahvilassamme on myös herkkuhylly, josta voit hankkia vaikka tuliaiset ystävällesi.

Talossa on A-oikeudet, joka tuo meille mahdollisuuden järjestää kokonaisvaltaiset ruokapalvelut oli kyseessä sitten millainen juhla tai illanvietto tahansa.